This website uses cookies. They help us to know a little bit about you and how you use our website, which improves the browsing experience.

Credinta Crestina - Isus (Iisus) Lumina din noi

Written by 

Dumnezeu trimite oamenii Săi ca prin ei să răspândească lumina. Totuşi pentru aceia care vor să doarmă, lumina îi oboseşte şi vor să o stingă. Pentru aceia pe care îi deranjează lumina şi vor să doarmă, eu le urez somn uşor şi le spun să aibă grijă ca somnul lor să nu fie unul veşnic. 

Pentru cei care îşi doresc mai multă lumină decât au în prezent deoarece s-au trezit din somnul lor şi au început să vadă că administratorii clădirilor numite, în mod greşit, biserici fac economie de energie spirituală şi o distribuie cu mare zgârcenie şi numai dacă este şi în folosul lor, eu le-am pregătit o fereastră pe situl www.bisericaspiritualaunica.com, prin acea că am eliminat o porţiune din zidul simbolic, care stătea în calea privirii lor.

Isus (Iisus) este Lumina lumii şi oricine are această Lumină în sine însuşi, nu stă pe întuneric nici în noaptea cea mai adâncă. Bisericile instituţionale sting Lumina, căci îi orbeşte şi îi împiedică să doarmă pe funcţionarii lor. Ele dau lumina cu lumânarea, pentru că la flacăra ei plăpândă nu se vede ce se întâmplă exact în instituţiile lor. Atunci când un om primeşte adevărata Lumină a lui Dumnezeu, pe Isus (Iisus), se  luminează propriul drum în lume şi îi luminează şi pe ceilalţi. Când Dumnezeu locuieşte în noi, nu mai primim ordine din afară şi nici nu ne mai supunem instituţiilor bisericeşti. Ascultăm numai de conştiinţa noastră, căci ea este forma pe care Dumnezeu o ia în noi. Dumnezeu se întrupează în om în sensul că El,   care este Duh, locuieşte în noi. Omul nu mai este un rob, ci prietenul şi copilul lui Dumnezeu şi fratele sau sora lui Isus (Iisus). Când omul se ridică pe culmile înalte ale spiritualităţii nu doreşte să mai coboare de acolo, căci acolo a găsit frumuseţea, deci refuză păcatul, care încearcă să îl aducă din nou la poalele muntelui. Cine ar renunţa să fie ca şi Dumnezeu, după chipul şi asemănarea Lui şi ar prefera să fie un om muritor, dacă ar fi convins că acest lucru este posibil? Negreşit aceasta este o reală posibilitate. Nimeni însă nu ar fi fericit într-o colivie de aur. De aceea, Dumnezeu nu este o limită pentru noi, ci este libertatea  infinită, adică infinitul care locuieşte în noi. Libertatea este o realitate numai atunci când singurele constrângeri la care suntem supuşi sunt cele din interiorul nostru. Dacă Dumnezeu locuieşte în noi, aceeaşi Lumină ne luminează din interior pe toţi şi suntem liberi să traversăm la nesfârşit, oceanul infinit de lumină.

Rate this item
(0 votes)
Read 1498 times Last modified on Tuesday, 16 October 2018 14:52
Login to post comments

Vinaora Visitors Counter

4991960
Today
This Month
All days
3555
114416
4991960

Server Time: 2021-04-20 15:31:20

Credinta Crestina

Dumnezeu este dragoste, Nasterea din Dumnezeu, Instituția Bisericii, O singura Biserica, Biserica realitate spirituala, Trupul lui Hristos, Crestinism spiritual, Relativitatea doctrinelor confesiunilor creștine, Botezul în apa, Locul si rolul femeilor in Crestinism, Relația și experiența personala cu Isus (Iisus), Hristos Fiul și fii și fiicele Tatălui, Predestinarea, O nouă reformă a Crestinismului, Inspirația Bibliei,Interpretarea Bibliei, Semnul fiarei 666, Unicitatea Bisericii lui Dumnezeu, Despre adevărata Biserică a lui Dumnezeu, Despre cunoaşterea lui Dumnezeu, Despre moralitatea creştină, Locul şi rolul femeilor în Creştinism, Problema autorităţii în instituţiile bisericeşti, Teologia unităţii şi teologia ierarhiei, Apocalipsa: religia instituţională şi taina fărădelegii, The present with of the Church, Early Christianity, The New Reformation, Born from God, Faith without works is dead

Copyright © 2014 ZooTemplate. All Rights Reserved

Top of Page